Esittely

Olen 27- vuotias yliopisto-opiskelija Helsingistä. Pääaineenani opiskelen kotieläinten ravitsemustiedettä ja olen erityisen kiinnostunut kissojen ja koirien ravitsemukseen liittyvistä asioista. Ensimmäisen kolmen opiskeluvuoden aikana kandivaiheessa opintoihini kuului myös kotieläinten jalostustiedettä ja sitä kautta innostuin myös kissojen kasvattamisesta.

Suomen kissaliiton kissankasvattajan peruskurssin olen käynyt syksyllä 2015. FI*Carnin kissala on rekisteröity maaliskuussa 2017.

Kissojen kasvatuksessa minulla on tavoitteena kasvattaa mahdollisimman terveitä ja hyväluonteisia kissoja. Harrastan myös näyttelyissä käymistä, mutta näyttelyissä pärjääminen ei ole kasvatustavoitteeni ykköskriteeri. Haluan panostaa jokaisen pentueen sosiaalistamiseen huolellisesti, joten pentueita ei tule syntymään kovin usein. Laatu korvaa määrän.

Asumme tavallisessa kerrostalossa Helsingissä ja kissani ulkoilee valjaissa yhdessä koirieni kanssa tai ottaa aurinkoa meidän lasitetulla parvekkeella. Pennut oppivat siis pienestä lähtien tulemaan toimeen myös koirien kanssa sekä tottuvat kerrostalon ja kaupungin ääniin.

Minulla on myös yritys, joka tarjoaa kissojen ja koirien ravitsemusneuvontaa sekä yksilöllisiä ruokintasuunnitelmia. Lisätietoja löydät osoitteesta: www.carnin.fi

Kuulun seuraaviin yhdistyksiin: